Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه ابتکار گفت : درج نام مادر بر کارت ملی مطالبه ای بود که مادران از جمله همسران شهدا از ما داشتند اما علی رغم همکاری هایی که صورت گرفت با مخالفت سازمان ثبت مواجه شدیم و از دولت بعدی انتظار دارم پیگیر آن باشد تا مشخصات هویتی مادر در تراشه کارت ملی هوشمند ذکر شود.

به گزارش برنا؛ معصومه ابتکار، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در نشست خبری که روز دوشنبه 18 مردادماه در این معاونت برگزار شد، گفت : روز خبرنگار را تبریک عرض میکنم و خداقوت می‌گویم به کسانی که در این عرصه پرخطر و پرآشوب خبرنگاری تلاش می‌کنند تا حقیقت را به گوش مردم برسانند و یک تصویری از واقعیت انعکاس دهند تا مردم براساس آن ارزیابی واقع بینانه ای داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یاد و خاطره تمام خبرنگارانی که جان خود را از دست دادند و در مسیر سخت تلاش برای خبررسانی و تهیه گزارش جان به جان آفرین دادند را گرامی میداریم.

او افزود: امروز جلسه ای با زنان کارآفرین داشتیم که در این جلسه بخش های دولتی، غیردولتی و خصوصی حضور داشتند که می‌گفتند در استان‌ها وقتی از فعالیت های معاونت زنان درحوزه زنان سرپرست خانوار، زنان کارآفرین، دختران فارغ‌التحصیل و... صحبت میکنیم آنها اصلا این اقدامات را نشنیدند. متاسفانه سهم ما از رسانه ملی بسیار حداقل بود و  در سطح ستاد و رسانه ملی و شبکه ها ملی اخبار ما خیلی جایگاهی نداشت که در ادوار گذشته بی سابقه بود اما خوشبختانه خبرگزاری ها همکاری کردند تا فعالیت های این معاونت رسانه ای شود و جا دارد تشکر کنم. 

اینکار تصریح کرد‌: دولت دوازدهم از نظر دستاوردهای حوزه زنان دوره ای بود که ما توانستیم بسیاری از کارها و تلاش های دوره های گذشته را به نتیجه برسانیم و دلیلش این بود موفق شدیم 320 موافقت نامه با سازمان های دولتی، مردم نهاد بانک ها.. منعقد کنیم تا یک همگرایی ملی برای تحقق عدالت جنسیتی و تحکیم خانواده به وجود بیاوریم. 

معاون امور زنان و خانواده گفت: 30 پیشنهاد و لایحه در معاونت حقوقی تدوین شد که برخی از آنها راهی مجلس و تصویب شد. لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان تصویب و ابلاغ شد و آیین نامه اجرایی آن هم در دولت به تصویب رسید.  لایحه حفظ کرامت و حمایت از  زنان در برابر خشونت کار بزرگ دیگری بود که الان در کمیسیون های مجلس قرار دارد و لایحه رومینا یا همان اصلاح ماده 612 قانون مجازات اسلامی و لایحه حق برداشت مادران از حساب های سپرده بلندمدت و کوتاه مدت و سرمایه گذاری مادران از دیگر لوایحی است که تدوین شده است. 

ابتکار ادامه داد: امیدوارم دولت بعدی این مسیر که علمی تخصصی و مبتی بر داده های روز و فرهنگ متعالی ایرانی اسلامی است را ادامه دهد.

ابتکار تصریح کرد: 20 مستند در معاونت تهیه شد که الان به صورت رایگان در اختیار قرار دارد.

او ادامه داد: معاونت امور زنان و خانواده در کل دولت دوازدهم در اتاق شیشه ای بود و تمام جلسات ما به صورت لایو بر توییتر و اینستاگرام پخش می‌شد و با کمال افتخار اعلام می‌کنم چیزی برای پنهان کردن نداشتیم و همه موضوعات به صورت شفاف در اختیار مردم قرار می‌گرفت و همیشه از انتقاد و پرسش‌گری استقبال کردیم.

معاون امور زنان و خانواده در توصیه به دولت سیزدهم بیان کرد: جناب روحانی خواستند همه وزرا به دیدار آقای رئیسی بروند و تجربیات و خواسته های خود را در اختیار ایشان قرار دهند. بنده در حوزه زنان موارد لازم را عنوان کردم و برداشتم این بود نگاه ایشان هم استمرار این رویکردهاست چون مسائل حوزه زنان متعلق به دولت نیست و متعلق به کل جامعه است لذا عدالت جنسیتی و 31 سندی که در استان‌ها اجرا می‌شود حتما باید استمرار پیدا کند و برنامه های ملی وستادی دستگاه ها باید دنبال شود همچنین باید شاخص های خانواده را دربیاورند چرا که جهت تحکیم روابط درون خانواده بسیار تاثیر دارد و متاسفانه ما مشکلات کج خلقی و پرخاشگری را در خانواده ها شاهد هستیم.

ابتکار ادامه داد: سازمان های مردم نهاد حقوقدان و زنان کارآفرین بارها از ما خواستند روند کنونی معاونت ادامه پیدا کند. 

او گفت: 900 مقررات زنان و خانواده از سال 1311 تا به امروز تنقیح شده است که انشالله مورد توجه معاونت قرار گیرد.

معاون امور زنان و خانواده درخصوص کودک همسری گفت: گفتگوهای ملی خانواده، رعایت حقوق کودک از جمله اقداماتی است که جهت کودک همسری به کار گرفتیم و همینکه در قانون حمایت از کودکان و نوجوانان سن قانونی را از زیر 18 سال تعریف کردیم تکلیف مسائل دیگر را مشخص می‌کند اما به طورکلی لایحه کودک همسری به نتیجه ای نرسیده و هنوز هم امیدوار به قانون شدن آن هستیم. 

او ادامه داد: درج نام مادر بر کارت ملی مطالبه ای بود که مادران از جمله همسران شهدا از ما داشتند اما علی رغم همکاری هایی که صورت گرفت با مخالفت سازمان ثبت مواجه شدیم و از دولت بعدی انتظار دارم پیگیر آن باشد تا مشخصات هویتی مادر در تراشه کارت ملی هوشمند ذکر شود. 

ابتکار عنوان کرد: افزایش سهمیه زنان در آزمون قضات از خواسته ما بود که نتیجه مطلوبی از نظر ما تا این زمان حاصل نشده و انتظاری که داشتیم برآورده نشد.

او گفت: تابعیت از موضوعاتی بود که در مجلس شورای اسلامی با پیگیری زیاد دولت تصویب و ابلاغ شد و تاکنون حدود 1100 کودک  شناسنامه ایرانی دریافت کردند

ابتکار بیان کرد: لایحه پلیس اطفال را در دستور کار خود قرار دادیم و درحال حاضر مجلس است و لازم است که پیگیر تصویب آن باشیم چرا که برای کودکان بسیار اهمیت دارد.

//انتهای پیام:۵

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خانواده معصومه ابتکار شناسنامه معاون امور زنان و خانواده دولت بعدی کارت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۱۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: ۲۵ ماه از سفر اول دولت به مازندران می‌گذرد و طی ماه‌های گذشته اجرای مصوبات موانع بزرگی را از پیش روی استان مازندران برداشته است. نتیجه اجرای مصوبات در مازندران گره گشایی از تولید و رفع موانع فراروی بوده که سبب شد بیش از ۲۰۰ کارخانه راکد و تملک شده توسط بانک‌ها به چرخه تولید بازگردند.

اگرچه مأموریت «سید محمود حسینی‌پور» اولین استاندار دولت سیزدهم در مازندران به پایان رسید اما طی ماه‌های حضور وی در استان و اجرای مصوبات دولت اتفاقات خوبی برای استان مازندران رقم خورده است.

پایش مصوبات سفر اول دولت به مازندران نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد پروژه‌های مصوب شده اجرا شد و مابقی نیز در دست اجرا است. سفر ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ هیات دولت به مازندران ۱۷۶ مصوبه با ۱۷ هزار و۸۰۰ میلیارد تومان اعتبارات رقم خورد که تزریق این اعتبارات به بخش تولید و اقتصاد مازندران نه تنها میزان تورم را در استان کاهشی کرد بلکه نرخ مشارکت اقتصادی را در استان نسبت به کشور ارتقا داد.

۸۰ درصد تسهیلات تخصیص داده شده است

«سید محمود حسینی پور» استاندار سابق مازندران در جلسه پیگیری مصوبات دولت که فروردین ماه امسال برگزار شده بود، طی ارائه گزارش در اجرای مصوبات سفر اول پیشرفت خوبی در جهت جذب انجام شده است، اظهار کرد: مجموع ۱۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بودجه اختصاصی سفر بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان تسهیلات در این سفر بوده است.

وی افزود: بیش از ۸۰ درصد تسهیلات این سفر که در حوزه بانکی بوده، اجرایی شد.

استاندار مازندران با ابراز تأسف از عدم اجرا و تأمین ۲۰ درصدی تسهیلات در بخش بانک‌های خصوصی عنوان کرد: به این بانک‌ها هشدارهای لازم داده می‌شود تا هر چه زودتر این تسهیلات را دستور کار قرار دهند.

حسینی‌پور با اشاره به اینکه در حوزه عمرانی با بودجه اختصاصی هشت هزار میلیارد تومان حدود ۷۳ درصد از بودجه جاری تخصیص یافته است، گفت: در بخش مولدسازی این حوزه به دلیل مقاومت وزارتخانه‌های مرتبط و دستگاه‌های دولت تاکنون با وجود اقدامات بسیار نتوانستیم آن طور باید کار انجام دهیم.

حسینی‌پور با اعلام اینکه در حوزه مولدسازی حدود ۲۳ درصد از تخصیص بودجه پیشرفت داشتیم، عنوان کرد: امیدواریم با اجرای برنامه‌ها و تصمیم‌گیری‌ها امسال در این حوزه به جذب بیشتر بودجه دست یابیم.

وی خاطرنشان کرد: مازندران نسبت به سایر استان‌ها برای پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری در جایگاه مناسبی قرار دارد اگرچه انتظار داریم تا صد درصد این مصوبات اجرایی کنیم.

بازگشت کارخانه ورشکسته چوب و کاغذ به مدار تولید

ثمره مصوبات دولت به استان مازندران را از کارخانه چوب و کاغذ مازندران شروع می‌کنیم، کارخانه‌ای که در دولت قبل قرار بود به بهای ناچیزی به سرمایه‌گذار غیر واجد شرایطی واگذار شود اما در دولت کنونی و با ورود دولت سیزدهم و تزریق اعتبار خط‌های این کارخانه به مدار برگشت و اکنون این واحد تولیدی نه تنها زیان ده نیست بلکه طی دو سال اخیر با سوددهی چشم به بازارهای صادراتی دوخته است.

امید نیکن ژاد مدیرعامل کارخانه چوب کاغذ مازندران با بیان اینکه میزان تولیدات این کارخانه طی دو سال گذشته روند جهشی به خود گرفته است، گفت: کل تولید کاغذ مورد نیاز آموزش و پرورش برای ۱۵۵ میلیون کتاب درسی به صورت صد درصد داخلی انجام می‌شود که ۴۵ هزارتن برای چاپ کتب درسی و ۵ هزارتن برای جلد کتاب است.

وی در گفت وگو با خبرنگار مهر از تولید ۴۴ هزار و ۸۰۰ تن کاغذ چاپ و تحریر در سال ۱۴۰۲ در این کارخانه خبر داد و گفت: از این نظر نسبت به سال قبل با افزایش تولید روبه‌رو هستیم.

وی صادرات اولین محموله کاغذ به عراق به ارزش ۳۸۰ هزار دلار خبر داد و گفت: تا پایان سال سعی می‌کنیم یک میلیون دلار انواع کاغذهای صنعتی به کشورهای همسایه و خلیج فارس صادر شود.

قفل صادرات باز شد

شناسنامه‌دار کردن باغات و محصولات کشاورزی از دیگر مصوبات دولت در مازندران بود و این پروژه به صورت پایلوت و کشوری از این کرانه خزر کلید خورد و در سایر مناطق کشور اجرایی شد. شناسنامه کردن باغات کشاورزی مازندران قفل صادرات محصولات کیوی و کشاورزی باز کرد و سبب شد تا برخلاف سال‌های قبل دیگر شاهد برگشت محموله‌های صادراتی نباشیم.

برگشت محموله‌های کیوی صادراتی که طی چند سال گذشته حاشیه ساز شده بود با شناسنامه‌دار کردن محصولات باغی متوقف شد و کشورهای مختلف جهان دروازه‌هایشان را به روی میوه‌های مازندرانی باز کردند.

بابک مؤمنی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه محصولی می‌تواند وارد چرخه صادرات شود که شناسنامه‌دار باشد و این محصولات می‌تواند با قیمت مناسب عرضه و منافع باغدار را تضمین کنند، اظهار کرد: اجرای کشاورزی قراردادی و عرضه مناسب محصول از مسیر شناسنامه‌دار کردن واحدهای تولیدی می‌گذرد و بر این اساس می‌توان مشخص کرد چه میزان محصول با چه کیفیتی در کدام مزرعه یا باغ تولید شده است، خاطرنشان کرد: کشاورزان مازندرانی باید هویت‌دار شوند و واحد تولیدی و محصولات تولیدی آن هم باید تعریف شده و شناسنامه دار باشد.

وی در گفت وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: سطح کل باغات استان ۱۵۶ هزار و ۵۱۰ هکتار است که تاکنون ۹ هزار و ۵۶۵ نفر به مساحت ۱۵ هزار و ۷۸۲ هکتار برای شناسنامه دار شدن باغات خود در سامانه ثبت‌نام کردند.

مؤمنی با بیان اینکه ۸ هزار و ۲۴۵ مورد بازدید به مساحت ۱۲ هزار و ۸۷۱ هکتار از این باغات انجام شد، گفت: با صدور ۸ هزار و ۱۹۳ مورد شناسنامه و کد سلامت محصول، ۱۴ هزار و ۳۴۷ هکتار از باغات استان شناسنامه دار شد.

وی مرمت آب بندان‌ها و تجهیز و نوسازی شالیزارها را از دیگر مصوبات بیان کرد و گفت: اجرای طرح‌ها نیز بخوبی در استان در دست اجراست.

کتابخانه مرکزی در لیست افتتاح

کتابخانه مرکزی ساری دولت‌های دهم، یازدهم، دوازدهم و سیزدهم را از سر گذرانده و پنج وزیر ارشاد به خود دیده اما همه اینها باعث نشده این پروژه رنگ بهره‌برداری ببیند.

پروژه کتابخانه ساری از جمله طرح‌های نیمه کاره‌ای است که با تزریق اعتبار توسط دولت روند اعتباران شتاب گرفت و این طرح در مراحل پایانی قرار دارد.

سکینه مهدیانپور مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان مازندران با اشاره به تخصیص اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومانی توسط دولت اظهار امیدواری کرد که این پروژه در سال جاری تکمیل شود.

وی کتابخانه مرکزی را از پروژه‌های بزرگ در استان بیان کرد و گفت: تکمیل و راه‌اندازی آن مطالبه اهالی فرهنگ و هنر به شمار می‌رود.

چرخ نیروگاه زباله سوز به حرکت درآمد

حجت الاسلام رئیسی در سفر اول خود به مازندران از پروژه نیمه کاره‌ای زباله سوز ساری بازدید کرد و ضرب الاجلی را برای تکمیل این پروژه که مطالبه عمومی است، صادر کرد.

در حال حاضر روزانه ۴۵۰ تن زباله در ساری جمع آوری خارج از استان منتقل می‌شود با یک حساب سرانگشتی نشان می‌دهد که این طرح ماهانه ۹۰ میلیارد تومان خرج روی دست شهرداری باقی می‌گذارد.

با اقدام دولت و ورود بسیج سازندگی و بچه‌های جهادی به این پروژه روند تکمیل پروژه ناقص و نیمه کاره زباله سوز ساری شتاب گرفت و این پروژه یکی از طرح‌های محوری برای افتتاح در دور دوم سفر استانی دولت به مازندران خواهد بود.

سرجمع مصوبات سفر دولت به استان ۱۷۶ مصوبه بوده است و از مجموعه مصوبات ۹ مصوبه در حوزه علوم پزشکی مازندران و بابل بود.

کد خبر 6084878

دیگر خبرها

  • ساخت یک شعله سه بعدی از سیاهچاله با استفاده هوش مصنوعی
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است
  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • حدود ۸ هزار دانش آموز درجشنواره خوارزمی در خاش
  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید
  • با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت